Over ons


BALLET , 3 GENERATIES ERVARING - KACHELS & INBOUWHAARDEN

Ballet heeft 3 generaties ervaring en expertise in kachels en haarden. De voorbije 10 jaar specialiseerden we ons verder in vrijstaande houthaarden, de inbouw van volledig afgewerkte gashaarden en vrijstaande kachels. In Limburg en omstreken zijn wij bekend voor het plaatsen van de energiezuinige speksteenkachels ‘Tulikivi’. 3-4 uur branden geeft tot 24 uur warmte! Interesse? Kom dan naar een infoavond!
 
Je kan bij ons terecht voor zowel een technische plaatsing als voor een totaalconcept. Als erkende Cerga-gasinstallateur mogen wij de gasleiding zelf leggen en keuren. Uiteraard doen wij ook de plaatsing van de gashaard met schouw. Daarnaast hebben wij een uitstekend team van schrijnwerkers. Als je dat wil, zorgen zij voor de aankleding met mantel en werken zij volledige wanden uit met kasten en verlichting.

Wij helpen je door heel het proces, van het opmeten tot de materiaalkeuze en de plaatsing. Timings zijn voor ons heilig. Je kan ook altijd een beroep doen op onze dienst na verkoop. Kom dus zeker een kijkje nemen in onze vernieuwde toonzaal. Als je foto’s van je woonkamer en de juiste maten meebrengt, krijg je onmiddellijk en volledig vrijblijvend advies!

STAPPENPLAN NAAR UW INBOUWHAARD/ TOTAALAFWERKING

 1. Maak een afspraak
 2. Breng mee: sfeerfoto's & de juiste afmetingen van uw woning
 3. We luisteren naar uw vraag: specifieke wensen, materiaal, opstelling ..
 4. We maken een 3D ontwerp dat samen met u besproken wordt
 5. U ontvangt een offerte
 6. Ballet komt ter plaatse de precieze metingen doen & maakt voor u een uitvoeringstekening.
 7. Wij leggen stalen voor ter goedkeuring, wij geven advies, u kiest.
 8. Een gespecialiseerde ploeg plaatst de haard.
 9. Het schrijnwerk wordt met zorg uitgevoerd.
  De plaatsing en de afwerking plannen we op 2-3 dagen

KLIK HIER & bekijk enkele van onze realisaties