Over ons


BALLET, 3 GENERATIES ERVARING - KACHELS & INBOUWHAARDEN

Bij Ballet geniet je van 3 generaties aan ervaring en expertise in haarden en kachels. Met specialisaties in vrijstaande haarden, de inbouw van volledig afgewerkte gas- en houthaarden en vrijstaande kachels ben je bij ons aan het juiste adres voor gezellige warmte in jouw woning. Vooral onze energiezuinige speksteenkachel Tulikivi is zeer populair. Na slechts 3 à 4 uurtjes branden heb je genoeg warmte voor de hele dag.

Mensen willen steeds meer ontzorgd worden, waardoor wij de nadruk leggen op totaalprojecten. Alle werken worden van begin tot eind door ons uitgevoerd, van het plaatsen van de gashaard tot de afwerking van het omliggende interieur. Als erkende Cerga-gasinstallateur leggen en keuren wij zelfs de gasleiding volledig zelf. Daarnaast hebben wij een uitstekend team van schrijnwerkers, die zorgen voor de aankleding van de mantel en volledige wanden met kasten en verlichting afwerken. Hierdoor heb je slechts één aanspreekpunt waardoor eventuele vragen onmiddelijk uitgeklaard kunnen worden. Maar je kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor enkel en alleen de technische plaatsing.

Wij staan je bij tijdens het volledige proces, van A tot Z en we garanderen je steevast de beste service. Wij doen steeds ons uiterste best om alle werken binnen de afgesproken termijn af te werken, en ook nadien kun je beroep blijven doen op onze dienst na verkoop.

Kom dus zeker eens langs in onze gloednieuwe toonzaal! Neem alvast enkele foto's en de correcte afmetingen van jouw woning mee en geniet onmiddelijk van vrijblijvend advies!

STAPPENPLAN NAAR UW INBOUWHAARD/ TOTAALAFWERKING

 1. Maak een afspraak
 2. Breng mee: sfeerfoto's & de juiste afmetingen van uw woning
 3. We luisteren naar uw vraag: specifieke wensen, materiaal, opstelling ..
 4. We maken een 3D ontwerp dat samen met u besproken wordt
 5. U ontvangt een offerte
 6. Ballet komt ter plaatse de precieze metingen doen & maakt voor u een uitvoeringstekening.
 7. Wij leggen stalen voor ter goedkeuring, wij geven advies, u kiest.
 8. Een gespecialiseerde ploeg plaatst de haard.
 9. Het schrijnwerk wordt met zorg uitgevoerd.
  De plaatsing en de afwerking plannen we op 2-3 dagen

KLIK HIER & bekijk enkele van onze realisaties